Cautare

10888 de rezultate pentru "bijuterii italiene la bucuresti" (4.56 secunde)
Atlantida de langa localitatea constanteana Ostrov Celebrul actor Toma Caragiu venea des la pescuit pe insula Pacuiul lui Soare @ Marele poet Nichita Stanescu a dedicat insulei o poezie @ Exploratorul Jacques Yves Cousteau a propus o solutie practica pentru scoaterea de sub ape a cetatii - un batardou @ Savantul Petre Diaconu a fost cel care a descoperit si cercetat vreme de aproape 4 decenii cetatea Vicina @ Reporterii de turism considera cetatea Vicina o minune arheologica, un fel de Atlantida a Romaniei xxx Situata in imediata apropiere a comunei constantene Ostrov, la distanta de 20 de kilometri de orasul Calarasi si 130 kilometri de orasul Constanta, insula Pacuiul lui Soare adaposteste o veritabila comoara - cetatea Vicina.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo. De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Recent, intr-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in Bucuresti by Alina Marica, in prezenta reprezentantilor mass-media si a mai multor persoane publice importante, printre care Catinca Roman, Navi, Florin Burescu, Andrei Neagu, Jezebel si altii.
Se deschide Targul de Paste din Bucuresti. PROGRAMUL evenimentelor Ajuns la cea de-a VIII-a editie, targul de Paste din Capitala TRADITII SI FLORI DE SARBATORI isi propune sa valorifice arta traditionala si sa readuca in atentia publicului valori autentice romanesti.
La poetii petrarchisti, iubirea curteneasca a trubadurilor medievali a devenit, sub influenta platonismului lui Marsilio Ficino comentat de Jean Festugiere, o adevarata religie platoniciana a iubirii (1).
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
Nicolae Tiripan) La solicitarea d-lui Stelica Aragea repostez materialul despre aeroportul Calarasi. Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele:
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Bety Bijou din Bucuresti participa in acest week-end la targul traditional organizat in Piata Amzei din Capitala. La standul sau, puteti gasi bijuterii handmade din pietre semipretioase, pietre naturale precum ametist, lapis lazuli, safir, turmalina si rubin, dar si obiecte tricotate precum:
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Bucuresti. Aici, bucurestenii mai pot face cumparaturi pe ultima suta de metri chiar si pe 24 decembrie, pana la orele 15.00.
Casa Smarandescu din Valcea participa cu bijuterii superbe, in acest week-end, la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Valkyrie Jewels a participat sambata la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
In luna august a.c., politisti ai Serviciului Investigatii Criminale - Sector 6 au initiat o actiune de documentare a persoanelor predispuse la comiterea furturilor din locuinte.
Venita in familie cu Oltcitul, Nutzy devine o femeie libera la volan de Mercedes Cat a fost la Putere, Nutzy Udrea a stiut sa imbine utilul cu placutul.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniulmass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist,s-a produs o explozie mediatica, marcata de multiplicarea rapidaa ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilordeja existente.
google-analytics.com